top of page

Varsinainen kokous 2016

PIANCin Suomen osaston varsinainen kokous pidettiin 8.6.2016 Helsingin Sataman tiloissa Olympiaterminaalissa. Koolla oli yhteensä 19 henkeä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Yhdistyksen toimintakertomuksessa todettiin mm. jäsenmäärät (yritysjäseniä 13, henkilöjäseniä 34), toiminta pääliiton kokouksissa, komiteoissa ja työryhmissä sekä taloudellinen tilanne.

Kokous valitsi edellisen hallituksen kokonaisuudessaan uudelle kaudelle. Hallituksen kokoonpano: Risto Lång, puheenjohtaja, Veikko Saukkonen, Jarmo Yletyinen, Seppo Virmalainen ja Tero Sikiö, sihteeri.

Varsinaisen kokouksen jälkeen puheenjohtaja esitteli PIANCin presidentin ja pääsihteerin pääliiton vuosikokouksessa 2016 Bryggessä esittämät raportit. Lisäksi Veikko Saukkonen esitteli Helsingin sataman Länsiterminaali- hanketta.

Kokouksen jälkeen teimme lauttamatkan Suomenlinnaan, jossa nautimme illallista ravintola Walhallassa.


Recent Posts
bottom of page